Teknologiskt nytänkande – fokus på produkter för friluftsaktiviteter i Naturen

Verksamheten grundades av innovatören och affärsentreprenören Jaffar Amini.  Affärsiden är att utveckla, tillverka och marknadsföra unika innovativa kvalitetsprodukter för vildmarksliv, jakt, fiske och båtliv samt kunna leverera dem snabbt och effektivt till slutanvändare.

Vår affärsidé bygger på visionen, att erbjuda ett brett utbud av praktiska geniala produkter för friluftsliv i olika former. I dagsläget fokuserar vi på flerfunktionella avancerade jaktknivar av högsta kvalité, vilka kan användas för olika ändamål när man är ute i naturen.

Målsättningen är att efter lansering på den svenska marknaden inleda export till den nordiska marknaden, med långsiktig ambition att kunna genomföra en vidare internationell expansion på marknader utanför Norden.

TeknoNatur Sweden Knivar AB:s produkter ska nå slutanvändare via våra försäljningskanaler bestående av såväl lokala återförsäljare, butikskedjor och grossister samt möjlighet att köpa produkterna via auktoriserade handelsplatser på nätet.

Vi tillverkar våra högkvalitativa produkter i Sverige med svenska samarbetspartners, företag med erfarna experter inom konstruktion och industriell tillverkning.

TeknoNatur Sweden Knivar AB:s verksamhet och kontor är lokaliserad till Stockholm.